Jump to content

gengstapo

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gengstapo

  1. @Jake Lo The result still same, it might be the setting inside the clover I replace with my EFI Mojave all is working but hdmi, once the cable plugged in can display external but blank for laptop display, it like the signal is lost to the internal display. Even if hdmi disconnected, the internal display still blank & causing crash My another 3480 with Mojave is working fine with same EFI Is it possible for you to tweak my Mojave EFI so it would works with High Sierra? Thx CLOVER.zip
  2. Hello Im seeking help to verify my clean install High Sierra upon my laptop method is createinstallmedia My current problem is hdmi not working (no display & audio) plus the mouse pad seems slow/ lagging/ not responsive Ive attached my debug & clover Thx debug_783.zip CLOVER.zip
  3. Yes, both are working Currently im using the first u that u gave, will replace with the 2nd one soon Btw, is my dsdt for power management is working? How do i verify it currently working or not?
  4. Ive just give a try, both seems to be working Which should i use as ur advice?
  5. Wow it working thanks alot! But is it normal the fn + b/s key still acting as brightness control key?
  6. This is my debug file I dont think i got appleps2controller installed as i remove it yesterday I would like to patch my dsdt so i could have nice working hackintosh laptop 1601.zip
  7. Done replace with this ssdt & reboot, key control brightness still at fn + b/ s key Anything i could do further?
  8. Yes am on Latitude 3480, Mojave 10.14.6 I applied the 3rd patch in my clover only as i already have the first two I put the attached ssdt into Efi/ Clover/ ACPI/ Patched Remove the appleps2controller from Efi/ Clover/ kexts/ Other & installed voodoops2controller in Efi/ Clover/ kexts/ Other But still the fn + f11/ f12 key not working Is there anything i could do?
  9. Im trying to apply the patch for mapping brightness key fn + f11/ f12 but i found these error even i havent yet apply the patch code Ive try method from ur link but the Apply button is greyed This is my origin folder origin.zip
  10. Hello I need some guidance here This is my very first time to patch my own dsdt As in the screen Ive attached, what should i do? Ive added the repo/ sources but i dont seems to find a fix or any option Is there anything i might missed? Thx
  11. Hello guys I settle my wifi setup & it is working now But I still having a random "pop" sound from int/ ext speaker How to overcome this issue? Thx
  12. Oh i see But i believe it still supported is it? Based on my debug, could u help me setting up my wifi? Or u still need to check my clover setup? Thx
  13. Oh really? That would be great to know Ok now i just acquired a Dell 1280a wifi chip, based on bcm94350zae I read somewhere it was plug & play supported But once i fitted mine, the whole system seems having slow response & i cant connect to wifi The wifi logo (at the taskbar) is there but once i click to the wifi logo the mouse turn to waiting icon (spiral colorful) How do i fix this? Thx again
  14. Ok I manage to run the debug but aint sure it correct or not as I change the testURL in the script This was the compressed debug files Thx debug_28463.zip
  15. @Jake Lo Ive run ur script but unfortunately the result was similar as above I run it with VPN turned On & Off but result was same Is there anything I could do? Thx
  16. I got LAN connected to the internet but facing such issue I already allow access privacy for the Terminal but still having this Thx in advance
  17. Hiya @Jake Lo, @Hervé I have success my Mojave on Dell Latitude 3480 Video & audio hdmi working Sleep working (I guess) I still need help on tweaking my laptop so it only using the required kext(s), correct config for clover etc Ive try to update some kexts to the latest version but it will break my settings What do i need to upload so i could get help? Thx in advance
  18. Previously before you help me enable the audio There is like two monitor icon at my taskbar but im not sure if it was the thingy that enable me connect the hdmi Thx
  19. Hello I got problem with my hdmi port, its not working Each time I plug into cdmi, my laptop hang/ stuck Can help me fix this? I was working previously Thx
  20. Sorry but i dont understand (Yes ive read) Is port limit referring into usb speed or number of usb activated if all port were used?
  21. Oh ok What is this USB port limit thingy? Does it necessary?
  22. Wow Now my audio is working but haven't tested the audio jack My keyboard now able to copy paste like previous Alt + c/ p I could online currently by tethering using my iphone Is there anything I could do more to improve this setup? I didn't add those kext but maybe at earlier stage before I seeking advise here This is the result for I-registry & permission Thx ioregistry3.zip permission3.zip
  23. Ive follow as instructed but it stuck after reboot I turn off & on for second times & only it load This my ioregistry & permission look like Note: Seems the volume is there, selected output internal internal speaker but no sound when playing video Now my keyboard cant copy paste, previously it can by holding Alt + c/ p Thx ioregistry2.zip permission2.zip
×
×
  • Create New...