Jump to content

lucahappy

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lucahappy

  1. Hi Baio, Whit efi attached I can start installation with recovery big sur. After first reboot, I select install Mac Os Big Sur for continue installation and have a reboot loop on logo with a message about oc change resolution 2560x1440 not found. Can you check this efi because I think is the first good. Thanks! EFI(1).zip
  2. OK. I will try from one hour when I return at home. Thanks
  3. Hi Jake, I download oralilia image and put on USB. In efi folder put this efi in attached file. I can't reach installation window. Can you help me please? I don't know opencore and don't know how I need to try... Nb I delete from efi/kext Intel Bluetooth firmware. Kext and inttelitlwm. Kext for resize and attached here. config.zip EFI.zip Friend I post my efi and config. Thanks
  4. Hi everyone! Now I have installation window but not internet connection for start recovery! How ca I do it? This laptop not have network card... Only wifi Intel ac7265. How can I have internet connection for start installation?
  5. Ok thanks... I will try today e will let you know if work!
  6. Hi everyone, I return on this fabulous community because I need help! Buy a new laptop chuwi corebook x 14 with Cpu i5 8259u, iris plus 655 and Intel ac7265 wifi. I only try with a clover installation but nothing work.... Video, wifi, Bluetooth. There is someone that can help me with a good efi folder for clover or oc please????
  7. ok, then you think i need to set smbios on iMac14,1 and maybe i'll arrive to install? any advice?
  8. ok. i check bios and it's all right. i need to set only PEG in bios video settings or on auto ?
  9. ok Hervè! thanks but i try to install mojave tried many efi similar to my system but my installation stuck on end randomseed or on apfs_module_start:1393.... i'm mad and dont know how fix .....think the problem is GPU but you confirm that it's natively supported....
  10. Hi dear friend, I don't know if I need to install without GT730 and only UHD 630 first or if I can install with monitor connect on GT730 without problem....
  11. Hi Everyone, I start with a new adventure on new Hackintosh build. System is a Lenovo V530 Tower with intel i5-8400 cpu, 12gb ddr4, Nvidia GT730 2gb ddr5 with motherboard chipset intel B360. I think to install Mojave on it because read in some forum online that someone have this Nvidia gpu work fine on Mojave. I try to start installation but always have some problem and can-t know how can I do. With this last Efi in attached I have error and stuck after sleep states s3 s4 s5 or other things..... There is someone can have similar configuration that can help me please? advanced thanks EFI.zip
  12. Bios settings? I'll need to format disk in Macos journaled? I don't know why when I've format disk the disk utility Windows close fast.... I think that something of Windows partition is still on nvme because with Clover on boot don't start Macos but start bios Memory test
  13. Thanks friend. Will be the first time I use opencore installation. For start I see a guide and have to create image of Mojave or other os, then after create image on usb stick I need to use your efi and replace it on usb stick.....really? On your efi I need to change something you told me or I can use it how is ???? Thanks again
  14. I ok I'll try. How to install opencore? Have file for that and a guide ? I never try opencore for now.....advanced thanks
  15. @Gemini44, I try to install Mojave again on my 3070 micro I3, but this time I would like use only nvme ssd 256gb. Have you install on it? I try but I can only boot with USB pen drive and not boot after install clover on ssd. How you install clover and kext on ssd after MacOs installation ?
  16. Hi chimichang, If you use bios setting as Herve told you and use my efi and config.plist I think is all right. Try to use boot flag -v and post screenshot where installation stuck.
  17. @Gemini44 let me know how my Efi and config.plist work for you, thanks
  18. Your 3070 is the same? i can't see your signature.... Anyway, backup your efi and config.plist and use my in attached file. Let me know if this help you EFI.zip config.plist.zip
  19. Hi Jake Lo, all work fine after use this Efi and config-intel.plist renamed but only USB on rear work ....Two usb on front don't work if i connect an external usb 3.0 500gb storage or 3.0 large pen drive (32gb 3.0 dont work). Any ideas for fix this little problem? i attached config.plist and "other" kext folder. Other.zip config.plist.zip
  20. Oooh Yesss! Thanks again Jake Lo ;-) I will try and let you know
  21. Hi Catmater, i have Dell Optiplex micro with i3 9100T cpu and only HD630 as video card. I would like to install Mac Os Mojave on it. How can i use the EFI folder you posted here in best way?
  22. Hi everybody, i'm here again for start a new Mac Os installation on my brand new Dell Optiplex 3070 micro. This can be a good start help for users have this micro pc or similar. Many thanks to Jake Lo for tips about this installation I3 9100T 9th gen CPU + 8gb DDR4 2666 + intel UHD 630 + 256gb SSD with Mac Os + 256gb Pcie SSD with Win 10 is my build. All work fine except wifi card (i use tl wn725n usb dongle) and USB 3.1 port on front partial works (work with usb pen drive 2.0 but dont work with usb and external sotrage usb 3.0) Display port and Hdmi work fine with two monitor. Any help is appreciate for fix my USB front port. EFI.rar config.plist.zip
  23. Hi everyone, start a new challenge with a new cheap system like a mac mini this prodesk 600 g1 have a core i5 4570T cpu, intel hd 4600, 8gb ddr3, ssd crucial 256gb ..... Someone can help me to configure a config.plist or a clover folder? i can't find nothing guide to help this old man to start in this project
  24. Thanks Herve. but if I would like to have hdmi output? is the same?
×
×
  • Create New...