Jump to content

Bobert01

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bobert01

  1. so the install to the 500 GB went fine but booting up is an issue will create a pen drive instead and test on real imac first.
  2. Testing an upgrade of 10.10.3 to 10.11 DP1 Specs H77tn Motherboard Core i7 [unknown] 8GB Ram [2x4GB] 60GB ssd KingSton added Laptop HDDs : 80GB Fujitsu 500GB Toshiba 320GB ST320LM001 will try and post back - if this is in the wrong place plz dont delete jus shifty if you can to the correct place .
  3. Yo, what is the card that you have ? i have the exact same laptop can you give me device ids etc everything on your card for 10.9 mav... i too used the MBR Patch but i have had loads of probs an moved back to 10.6... might go back to 10.9
  4. its all working but windows 7 boot loader is on top of thechameleon boot loader please someone help windows 7 is the only thing booting unless i boot from my usb and select osx that way i have the latest stable gparted can anyone help ? it says boot partition is efi do i need to do this http://www.insanelymac.com/forum/topic/22844-how-to-setting-your-partition-active-using-fdisk-in-macosx/ yes i had to do the above i now have osx an win 7 installed on 1 500gb hdd cheers guys an girls thanks again !! success !! just need the edp or what not . wifi is AR5418 and AR242x kexts i believe are needed here :/
  5. hi guys an girls im going bonkers here now as its not working... im on a Dell Precision M4300 3GB Ram 2.4Gh'z 500GB HDD - 2 MBR partitions of exactly half the drive 1 for win 7 hp and 1 for osx i have looked about but none has posted how they have booted the installer up i have read that people say or believe this: "The M4300 really is like a D830 with a more professional GPU; that's about the only difference. So, easy and nice Hackintosh with the right CPU." etc but i cannot get to the installer screen with mavericks 10.9 app store. i dont mind trying 10.8.x tho ill try that and post back mean time can others help me out abit ?? where am i going wrong
×
×
  • Create New...