Jump to content

Search the Community

Showing results for tags '3010'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello, I have a Dell Optiplex 3010 SFF with an i5 processor (upgraded) and an Nvidia GTX 1050 ti graphics card. I can boot on High Sierra with my actual EFI, but the system only starts once in four. I often get an error "error loading kernel cache 0x9" when booting and I have to restart the system several times to boot normally. I attach my current EFI if someone can tell me what is wrong with it... I'm a novice... If someone has an EFI working for High Sierra I'm very interested. Thank you in advance for your help and for all the resources in this forum. EFI.zip
  2. Hello, I have a dell optiplex 3010 SFF with an i5 processor (upgraded) and an Nvidia GTX 1050 ti graphics card. I was able to install High Sierra with a working EFI, but I would like to know if anyone was able to make this configuration work on Catalina 10.15. My current EFI does not allow me to start on Catalina and if someone has an EFI working for Catalina I'm very interested. I can upload my EFI High Sierra if needed. Thank you in advance for your help and for all the resources in this forum.
×
×
  • Create New...