Jump to content

High Sierra on Gigabyte GA-B250M-D3H


NaviD
 Share

Recommended Posts

use HDMI output

 

and Change smbios iMAC 18.3  to iMAC 17.1,

 

installed with iMAC 17.1 and after installed change to iMAC 18.3

 

 

APFS format is very slow on Hackintosh  use extended journaled

Link to comment
Share on other sites

my monitor does not have an HDMI connector.

and I can use dvi normally.

 

ssd fast using apfs, here is my test data:

➜  ~ time dd if=/dev/zero bs=1024k of=tstfile count=1024

1024+0 records in

1024+0 records out

1073741824 bytes transferred in 6.166212 secs (174133132 bytes/sec)

dd if=/dev/zero bs=1024k of=tstfile count=1024  0.00s user 0.42s system 6% cpu 6.221 total

 

➜  ~ dd if=tstfile bs=1024k of=/dev/null count=1024     

1024+0 records in

1024+0 records out

1073741824 bytes transferred in 1.894809 secs (566675491 bytes/sec)

Link to comment
Share on other sites

youuy

 

ok use (DVI) output but in first USB boot to installing macOSHighSierra under the clover setting/Graphics uncheck the intel HD 630 its mean you are booting with GraphicsEnabler=No and after install boot from HDD

 

then do not uncheck intel HD 630.

Link to comment
Share on other sites

Hello, I have High Sierra installed on my hackintosh:

 

GA-B250M-D3H

Intel i5 7400

8 GB DDR4

 

but I have the following problems:

 

-Audio no work

-iTunes does not play

-youtube does not Play

-imenssage

-facetime

 

Yes work:

-Ethernet

-Graphic Intel HD 630

-appstore

-Usb

 

 

I'm very rookie un hackinstosh

 

I do not know:

-the options that I have to choose in clover configuración.

-the smbios that I have to choose

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...