Jump to content

DW1820A on Asus Zenbook 430UAR


roniez
 Share

Recommended Posts

Hello

 

I am in need of some assistance getting this card to work.

I have followed the guide by Hervé and my laptop will not boot if i add the pci parameters in clover.

 

I did manage to get the laptop to boot once with working wifi and everything except the trackpad (but that was due to a faulty config.plist) and i fixed the config plist file and now it will not boot with injected pci device again...

I have attached my clover zip and have also attached a screenshot from ioregistry.

Any advice or guidence is highley appreciated.

 

the Card is verified to have a 14e4:43a3 (rev 08) Subsystem: 1028:0021 (CN-0VW3T3)

805517563_Screenshot2019-08-05at16_09_32.png.8887d60d3c6b7c3089e60ace633492f4.pngCLOVER.zip

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Why don't you remove the BrcmAirportFix kext + Clover associated options ? You could also try to declare compatibility with 14e4,4353 instead of 14e4,4331 though it really does the same.

 

Post your debug package.

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Bronxteck said:

you might have to physically tape some pins on the wifi card for it to function same might go for BT.

Bronxteck can you elaborate?

 

14 hours ago, Hervé said:

Why don't you remove the BrcmAirportFix kext + Clover associated options ? You could also try to declare compatibility with 14e4,4353 instead of 14e4,4331 though it really does the same.

 

Post your debug package.

Have attached the debug package now.

i did noticed that if i choose ADDDGTP option in clover it will not inject the PCI device properties i manually add.

debug_12191.zip

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...