Jump to content
Sign in to follow this  
Gemini44

Hp840G3 Broadcom BCM94350ZAE on Catalina

Recommended Posts

Hello all,

Sorry my English,

I have HP elitebook 840 G3  with i7-6500, 24 gb 2133 mhz ram 500 gb 850 evo M.2 ssd drive, dw1820a wifi-bt, latest BIOS.

I installed Catalina without problem (first disabled wifi in bios). I used @Hervé trick for enable the wifi. I didnt install any extra kexts and i m booting with usb flash.

Wifi seems works, but after 5-10 minutes later system is freezing. If i disable wifi, system looks working normally. Am i making a mistake somewhere? (root/Pci path?)

My brother have Latitude 7490 and it has same problem (unsolwed). By the way 2 of wifi card have same MAC in laptop and label (i think they are not fake)

PS: I wanted to use debug file but always failed ( /usr/bin/gen_debug write protected and sip disabled). so i attached my ioreg and clover config.plist.

Thank you very much for your help.

ioreg_config_plist.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well you are obviously using AirportBrcmFixup kext but, that aside, you've done everything correctly.

 

Bad luck, card is not compatible with your HP laptop, change it for a DW1560 (preferably) or DW1830 (if it can fit in and you have 3 x antennas).

 

NB: if you want to unlock your Catalina system partition to generate debug files, refer to our FAQ section.

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...