Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'd430'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 3 results

  1. This guide applies to the Core2Duo D430 models. This guide was made with installation of ML 10.8.0 + subsequent update to ML 10.8.3. Contributions/confirmations/issues are welcome on that matter. The bootpack was made out of the D630 nVidia ML bootpack where the DSDT table was replaced by the table from D430 Dual Core Lion bootpack, appropriate kexts removed and/or added and Chameleon plists replaced. EDIT - 20Aug 2014: ------------------------- Bootpack edited following report of missing Broadcom LAN kext. Pack is now fully loaded with all necessary kexts, modules
  2. Hello OSXlatitude community- Newbie here. Got a cheap D430 from a craiglist - Found your site and decided to try it out as my first Mac (physical). After 2 weeks of frustration, not getting anywhere so hope someone else there can help! Issue- Cannot get to initial setup screen Steps I followed 1. Configured my bios per https://osxlatitude.com/index.php?/topic/2036-bios-settings-d430/ 2. downloaded myhack 3.3.1 3. downloaded bootback for 10.7 (confirmed my bios shows cpu is intel core duo) http://www.osxlatitude.com/packs/Dell/Dell_Latitude_D4x0-lion.zip 4. Created boot usb using
  3. For old EDP, I've been always using ApplePS2Controller.kext, that makes both touchpad and pointing stick working. For some reason, with new EDP, my D430 (SL) 's pointing stick no longer working, and I noticed the kext is the same. Why thhe same kext behaves differently? Is there anyway to make both built-in touchpad and pointing stick working? Thanks a lot
×
×
  • Create New...