Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'jake lo'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 7 results

  1. Hi Jake (again) Many thanks for your assistance on the Dell Latitude. Hoping to get your assistance again on this machine - Lenovo T470S. System is installed and fully operation however there are a few issues Attached Debug files for review. Any ideas? Dan debug_11431.zip
  2. Hello, I'm having dell inspiron 15 3558 laptop, I've tried installing using latest clover but when I boot using the bootable pendrive clover doesn't start (shows only black screen). I'm not getting what may be the problem is it due to config.plist or my bios fault. Also I've done all the changes in BIOS which is required. Thank You! Saurav
  3. I have dual booted MacOS Mojave 10.14.6 in my Asus X555LJ Now Ethernet and Intel Graphics HD 5500 are perfectly working. System Manufacturer: ASUSTeK COMPUTER INC. System Model: X555LJ BIOS: X555LJ.204 (type: UEFI) Processor: Intel(R) Core(TM) i5-5200U CPU @ 2.20GHz (4 CPUs), ~2.2GHz Memory: 8192MB RAM Card name: Intel(R) HD Graphics 5500 Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz) Card name: NVIDIA GeForce 920M Sound Device: Speakers (Realtek High Definition Audio) Sound Capture Device: Microphone (Realtek High Definition Audio) 2x USB 3.0 1x USB 2.0 HDMI and VGA port Ethernet: Realtek PCIe GBE Family Controller Bluetooth: Broadcom 802.11n Network Adapter WiFi: Realtek Can you please guide me to get the following things work..? 1. Wifi 2. Bluetooth 3. NVIDIA 920M 4. Brightness control Help will be appreciated.
  4. Hi- Two more issues with the Dell Latitude E6230 Mojave installation - 1)The Wifi adapter ie DW1510 is not working consistently. Wifi Icon appears on the top however I'm unable to turn it on and always stays off. 2) Unplugging USB device is sometimes causing an error - "USB Accessories Disabled" error screenshot attached. Could you kindly help, please?
  5. Hello Hervé, Thanks to your guide for Dell E6230 Mojave - I was able to successfully install Mojave in a very straightforward manner. However, I've got 2 issues as listed below and hoping you could guide me in fixing it, please? 1) I'm just unable to get the stock Bluetooth working and there are no kext files for the same in your bootpack for Mojave. 2) Left USB i.e eSATA port is no longer detecting and devices connected to it. You've mentioned about an Hackintool in the description but again the boot pack doesn't have the USBports.kext? any help from you end would be appreciated. Thanks in advance
  6. Hello everyone and thank you for being there. I have a Dell E6440, BIOS A23, i5 4310M, ONLY Intel HD 4600, 1HDD, 1SSD, and one mSata SSD. I followed the @Jake Lo instructions for creating and installing Hi Sierra 10.13.6. I used the @Jake Lo bootpack for E6440_HD4600_Only_A21.zip. Installation on mSata was easy. Now I have a few questions / problems. 1. Sleep does not work correctly. When using FN + F1 or the Apple menu ~ sleep. The screen turns off, but the fan continues to work and the HDD indicator also blinks constantly. After that, it does not come out of sleep at all, only sometimes I try to press everything on the keyboard, it wakes up like that. It is important that after that the sound also disappears. 2. Also, the settings for the brightness of the display after a reboot are not saved. 3. HDD is constantly blinking disk access indicator. four. 4.Almost constant fan noise is irritating.. I attach the necessary files, I really hope for help. debug_16173.zip Extensions.zip EFI.zip
  7. I would love feedback from those who have installed Yosemite on a Dell Latitude E7440. I used Pokenguyen's guide at the link below to perform an installation on mine: URL: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/6461-guide-e7440-with-clover/ The system boots fine using Clover. However, I've observed that the mouse cursor is "jumpy" - and the same can be said for launching applications. Even the first screens of the installation process had sluggish animations and mouse cursor movement. Other times, windows that are closed leave behind "ghosts" of what was being displayed. Eventually the display refreshes to clear these old contents off the screen. The system is using a SSD drive, and would run Windows 7 & 8 very well, as far as response behaviors would go in a completely different environment. It is also using HD4400 for video output. I'm just curious if my description of how things are performing are of no surprise to those that also run this model, in that these behaviors are expected despite the model being able to be used as a Hackintosh. Otherwise, if there are those who have encountered these behaviors, and somehow overcame them, I'd love that input. As for things to try, I'm pondering the value of: 1) Trying out Jake Lo's Yosemite guide for this model, as outlined at: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/7478-dell-latitude-e6xxxe7xxx-yosemite-install-guide/ 2) Evaluating if Yosemite is too heavy for this model, and seeing how Mavericks performs by comparison, using steps from Pokenguyen's guide at the top of this post. Folks in this community have so much valuable experience and understandings of how things operate, so I want to thank you in advance for anything you're willing to share with me!
×
×
  • Create New...