Jump to content
sparker781

Toshiba Satellite P50-A

Recommended Posts

Your Clover is really old, upgrade it to the latest. Use the following settings:

  • Install for UEFI booting only
  • Install Clover in the ESP
  • Drivers64UEFI\OsxAptioFixDrv-64

 

You could just copy the files from my Generic EFI if you don't have access to a Mac to do it.

Then replace the attached contents into /EFI/Clover

P50-A.zip

Share this post


Link to post
Share on other sites

the site is under maintenance. you can get clover from here directly https://sourceforge.net/projects/cloverefiboot (chameleon, stolen and rebranded)/files/Installer/if your still on windows then maybe download the iso then replace the clover binary in efi/boot and efi/clover with the iso ones https://sourceforge.net/projects/cloverefiboot (chameleon, stolen and rebranded)/files/Bootable_ISO/

Share this post


Link to post
Share on other sites

then you need to update your smbios info most likely maybe osx does not have support for that model any longer. you can try removing it all together and let clover try to find one for you. at least for installer. or make one with a model close to your machine specs like maybe MacBookPro11,1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did all of that as stated above.  Now when I boot it up it doesn't say Clover, it says booting from MyMac.  Upon hitting "Enter" the same thing happens.  I am out of ideas......Anyone have anything else you wanted me to try?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...