Jump to content

E5450 - Mojave sound issue


Dan_Marshall
 Share

Recommended Posts

  • Moderators

You need to change the layout-id to 11 for HDEF and HDAU in the DSDT and disable the AppleHDA patches in Config file.

Here patched it for you, just replace these 2 files.

In the kext/Other folder, remove the following kexts:

  • EAPDFix
  • IntelGraphicsFixup

That should do it

E5450.zip

Link to comment
Share on other sites

Hi Jake - apologies only seeing this now. My notifications prefs were all over the place.

 

I actually posted again as there is a battery / power issue in this thread along with the debug files - 

 

And by the way - now on ALC sound many thanks!!! Works a treat!

Link to comment
Share on other sites

hi,

 

im running high siërra on a virtualbox mode. but also with no audio.

i was told that it was not possible to get audio, but i saw this fix(dont know how to implement) but would that work for me too?

kinda learning how to get MacOS on a dell laptop..so still little confused.

 

marco

Link to comment
Share on other sites

On 2/1/2019 at 1:06 AM, astrapowerrr said:

hi,

 

im running high siërra on a virtualbox mode. but also with no audio.

i was told that it was not possible to get audio, but i saw this fix(dont know how to implement) but would that work for me too?

kinda learning how to get MacOS on a dell laptop..so still little confused.

 

marco

running a vmware macos isnt a big deal also no sound there in vmware is not related to this anyhow,

also kext patching and other things are not required in an vmware hackintosh

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...