Jump to content
PayPal donations: [email protected] ×
acquarius.13

Latitude E7450 | OpenCore | Big Sur Beta

Recommended Posts

DW1560, DW1830 or DW1820a. 

You can use your Intel too but still in development. 

Google itlwm + Heliport.app

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi i downloaded your opencore files and went booted using opencore efi but it says no bootable device detected any help? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure BIOS are set correctly.

  • UEFI enable
  • Legacy Rom Enable
  • AHCI Enabled
  • Secure Boot disabled

Share this post


Link to post
Share on other sites

yes everything works perfectly the thing is everything works perfectly on clover 5122 running catalina 10.15.7 but I want to install Big Sur which requires clover 5125 or open core but the issue is clover 5125 (stuck at apple logo) doesn't boot Mac neither is open core i managed to start it but after booting mac and long text it says process terminated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jake Lothanks a lot mann what i did was i edit config.plist to not inject any kext and let mac to load them from SLE and LE the only issue seen yet is camera not working

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fix your USB ports configuration. You could try using the USBPort-E7450 kext found in my files or generate your own with Hackintool.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thread sanitised and locked to avoid further mixing of OpenCore and Clover, causing confusion on what was effectively an OC-related thread.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...