Jump to content
mickeymouse

missing audio after successful install on Samsung R530 mavericks

Recommended Posts

could you please point out how and where i can change this setting with chameleon wizard? :oops:

Launch Chameleon Wizard, under org.chameleon.boot tab, on the bottom right is Graphics Mode. Check it and change the resolution with the drop down.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Launch Chameleon Wizard, under org.chameleon.boot tab, on the bottom right is Graphics Mode. Check it and change the resolution with the drop down.

got it thank you!!

 

what could this login failure in iMessage be? could it be a my hack 3.3 issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No. You will need a Chameleon module, called FileNVRAM.dylib. Also make sure you have EthernetBuiltIn inside your boot.plist! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

checked both with chameleon wizard, and both are already there. still no iMessage...

 

update:

 

what worked for me was : deleting all files in the directory modules ( in extra ) then only install the Nvram module via chameleon wizard, reboot and tadaa!! i have iMessage...

 

thank's guys!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi guys,

 

i have succesfully installed mavericks using your EDP method.

 

the only thing i cannot get to work is the audio, it seems to work after the OSX installation, but i don's hear anything.

 

the only option i got is digital out, but i want to use the mic and internal speakers aswell.

 

any idea?

 

kind regards,

 

Henk Bouwman

 

I've succesfully installed Mavericks without EDP, but with MyHack..

 

With EDP I lose control over what is going on...

 

Everything is working, but sleep.  I haven't tried to implement sleep.

 

Very !! glad the battery-indicator is working now ( didn't in Lion.. ).

 

Regards,

 

Peter

from Holland too 

Share this post


Link to post
Share on other sites

×