Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'black screen'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hi, I have tried to connect my HDMI monitor to my Laptop and here are the problems I faced: 1- The HDMI monitor is connected but completely black. 2- The HDMI monitor audio is some how working but as you can see in the included screenshot I can't control the volume directly from the system. 3- The HDMI monitor appears black ONLY when I uncheck "Mirror Displays" or in other words the screen mirroring works. 4- My graphics card is read as 2048Mb and I couldn't change that, because I know it can cause problems. My specs: Dell 5570 macOS Cata
  2. Hey thanks for the guide! Unfortunately it didn't fix my issue, I tried the method mentioned in the above thread and I suspect that with my HDMI display plugged in (because that's the only way I can use my hackintosh) it was generating the external display's edid. So I installed windows on my computer using the Nvidia control panel and selected my internal monitor's edid. I tried injecting that edid(internal display) using clover but still only the external display is working with graphics acceleration. P.S. I also tried booting by disabling the Nvidia from clover and followed the gu
  3. Hello friends, Many of you have noticed that after upgrade to high sierra whenever you machine sleeps, be it a display sleep or a system sleep, the screen turns out fully white with garbled lines, or it might turn black with just the cursor moving. If you try and press few keys you will find out that the machine works but the display doesn't. If you want to know a little background info, read on, else skip to fix. On my ASUS R541UJ this bugged me a lot. I tried hell lot of things like, re patching DSDT, trying with all 15 ig-platform-id (for Kabylake), still, the issue persisted. I also
  4. Ok, I've been looking a bit at this situation, and I've found the following, using the model_data in SVN revision 564: 1.) The DSDT.aml for the D620-nvidia and the D820-nvidia are identical (used DSDTSE to decompile to .dsl): $ diff -u *.dsl --- dsdt-d620-nv.dsl 2013-04-27 11:44:28.000000000 -0400 +++ dsdt-d820-nv.dsl 2013-04-27 11:44:42.000000000 -0400 @@ -2,7 +2,7 @@ * Intel ACPI Component Architecture * AML Disassembler version 20091214 * - * Disassembly of ./dsdt.aml, Sat Apr 27 11:42:53 2013 + * Disassembly of ./dsdt.aml, Sat Apr 27 11:43:09 2013 * * * Original Table Hea
×
×
  • Create New...