Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'D820'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Acer
    • Asus
    • Dell
    • Gigabyte
    • HP
    • Lenovo
    • Samsung
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS beta (before 1st official release)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hello, I was wondering if it would be possible to hook up my Dell D820 to my 1080p monitor via VGA. On the compatibility page, it shows that VGA is supported on this machine so I am wondering how I could set it up so that the laptop screen is off and the monitor be the only display?
  2. So I'm installing Lion on my Dell D820, BIOs AO6, 4GB Ram, Core 2 Duo. I had to use a different Extras pack from this thread as the one I had before kept giving me Kernel Panics. Anyhow, I'm booting into the USB, and all is good except it gets stuck on a black screen with the Loading Spinning Wheel. Probably trying to initialize the installer. Any tips?
  3. I installed the appropriate ethernet kext for my Dell Latitude D820 but when I go to the Network Setting in System Preferences, it says No IP Address and if I put one in... it still won't connect to the internet. I think I might have to configure everything by myself..because in Network Diagnostics, everything is failing. Oh well. Any help would be appreciated. EDIT: Solved using the D620_GMA950_LowRes Pack Ethernet Kext, found down below.
  4. Ok, I've been looking a bit at this situation, and I've found the following, using the model_data in SVN revision 564: 1.) The DSDT.aml for the D620-nvidia and the D820-nvidia are identical (used DSDTSE to decompile to .dsl): $ diff -u *.dsl --- dsdt-d620-nv.dsl 2013-04-27 11:44:28.000000000 -0400 +++ dsdt-d820-nv.dsl 2013-04-27 11:44:42.000000000 -0400 @@ -2,7 +2,7 @@ * Intel ACPI Component Architecture * AML Disassembler version 20091214 * - * Disassembly of ./dsdt.aml, Sat Apr 27 11:42:53 2013 + * Disassembly of ./dsdt.aml, Sat Apr 27 11:43:09 2013 * * * Original Table Hea
×
×
  • Create New...