Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'freeze'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi guys, I updates my Latitude to Sierra, but had to disable the NVS4200M in the BIOS and go with the HD3000 graphics. Now, I am facing problems during work: when I start the Photos App or Safari and download a file, the display freeze, sometimes the mouse can be moved, but nothing reacts any longer. I see activity for the HDD and system seem to work, but screen refresh seems to hang. Does anybody is facing the same?
  2. I'm on Yosemite 10.10.3. I'm using this version: "RehabMan-Generic-USB3-2014-1016" corresponding the GenericUSBXHCI.kext provided by RehabMan. With this version everything seems to work perfectly. But when using an external display through the HDMI port and an external USB audio interface, the system freezes when trying to initialize core audio inside Logic Pro X. If I disconnect the external display I can work perfectly inside Logic Pro X using the external USB audio interface. I didn't have this issue with Mavericks. Also If I use an older version of the mentioned kext I can work inside Logic with the external display and USB audio interface, but leaving functional just one USB port.
  3. Hello there, I own an ASUS N73SV laptop and have been trying to install Mac on it for a while. I found this website yesterday and eagerly started the installing procedure with myHack. Now, whenever I want to boot the installer, it goes like this; - laptop boots from USB - chameleon pops up, I enter -v (sometimes -x -f too, also tried GraphicsEnabler=No) - Mac (or chameleon?) starts loading all Kexts - screen clears, and new commandline screen pops up (the one with the bold, white letters) - everything goes well until it's done loading, the screen freezes at the commandline and stops responding until shutdown I've got Mac installers to succesfully boot with different distro's, and the USB installer I created is working perfectly on my PC, aside from not detecing my HDD's, but that's a problem I can solve myself. I thought it was the NVDA kexts that I had to remove, so I did, but still no luck. I'm going to try removing the AppleIntelHD kexts this evening/afternoon and see what it does. (with removing I mean I just take the kexts from the USB and move them to the trash, that's the way to do it right?) The compatibility page also shows this laptop as compatible (https://osxlatitude.com/index.php?/topic/2933-asus-n73sv/). I got practically the same hardware, the only real difference is my screen being full HD, and I have 6GB RAM instead of 4. I hope you guys can help me with this, I'm coming closer and closer to having no idea what I should do. I'm still searching on Google what could help, if I find something I'll post it here.
  4. I have the Asus G75vw with the nvidia 670m graphics card. It works fine it ml with the open cl > 2gb patch and graphicsenabler=yes but in mavericks, whenever I attempt to play any flash videos or videos with quicktime, my computer completely freezes and the only thing that responds is the mouse (but it can't click anything). Any ideas to what's up with mavericks?
  5. I am using 10.6.8 on D630 intel 1440x900 with a dell port replicator and an external monitor. Everything works fine except at random times the UI freezes completely. I had the same problem in Lion as well, on the same machine. I followed the EDP bootpack process to install 10.6.8. There is nothing in the logs but I have observed that this problem happens under certain conditions that I am listing below. Please feel free to add your observations and hopefully someone can pick a pattern and fix it. - It started happening after I installed Quicktime version 10.0. Recording a screencast in Quicktime is one of the surest way of triggering a UI freeze. - Editing large movies in iMovie'11 version 9.0 build 1073 can also trigger a freeze but not as often a recording in Quicktime does. - Viewing a content heavy page in Safari can sometimes trigger a freeze. Common culprit in all of the above is Quicktime so that might be it but I am not sure. If it is working well for you then please let me know what version of Quicktime of iMovie you are using. Thanks
×
×
  • Create New...