Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'latitude 5580'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 5 results

  1. I am unable to update from 10.14.5 to .6 The system starts update and then suddenly restarts. I have tried updated using System Preferences and Combo Update. Same issue results. Can anyone suggest a solution?
  2. Hello guys I followed the guide at noobsplanet to disable my dedicated card. After patching I removed all the existing files in ACPI/Patched and placed the newly patched files there. This caused the macOS to not boot I then reinstalled the OS but now worried that if I follow the same path my installion will again get messed up. Kindly can someone have a look and tell me whether the card is already OFF or it has to be turned OFF. Also during patching should I first delete all the SSDT/DSDTs present in patching and then place the new one? Also is Power Management properly applied? That is, whether C states are enabled? Thank You debug_27578.zip
  3. Hello, with the help of incredible team here at osxlatitude I am able to successfully perform the post installation sans Wifi and Bluetooth. Can anyone suggest a card for this laptop as according to Dell website it only supports two models both of them will be incompatible with mojave. Kindly point me to some good cards for this laptop that are under $40.
  4. Hello guys, I have installed macOS Mojave on my Dell Latitude 5580. I had also installed the boot loader on my HDD. Now there are two main problems, the first one is that my trackpad isn't working. I had tried I2C kexts and patched the DSDTs but remain unsuccessful. It maybe due to some error. The second issue is that there is no audio. Kindly help me out as attaching an external mouse is not feasible for me :( My EFI Partition is attached P.S: I have excluded ""themes" and Microsoft folder from the attached EFI (due to total size restrictions) EFI.zip
  5. Hi, my hardware specs: Dell Latitude 5580, Bios ver 1.6.4 - Intel(R) Core(TM) i5-6200U CPU @ 2.30GHz (Skylake-U) - Intel HD Graphics 520, (Skylake-U GT2) - Display 1920 x 1080 - 8GBRam, - SATA SSD SanDisk X400 M.2 2280 128GB - Intel Ethernet Connection I219-LM - Atheros/Qualcomm QCA6174 802.11ac Wireless - Clover 4741, UEFI - mac OS 10.12 Sierra on USB disk What is not working: - Ethernet - Keyboard - Track-pad - Audio - WiFi What is working: - Bluetooth - Camera Trying to get Ethernet and other working with no success. Thank you for your help. debug_10421.zip
×
×
  • Create New...