Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'XPS'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • The Lobby
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 6 results

  1. The problem that I am currently experiencing is that the internal display is not functioning the way it should. The internal screen becomes partially fragmented after boot or black without injection kext made with Hackintool. Although the internal monitor is not functioning correctly, when I connect an external monitor (with FHD resolution) during/before boot It becomes fully functioning. If I connect it after boot then the screen will become less fragmented (will only fragment when there is a lot of change on the screen) and only fully functioning with mirror display
  2. Hi all, I have XPS 9570 with i7-8750, 32GB RAM, 2TB NVME SSD and 4k laptop. I installed Catalina 10.15.3 using bavariancake EFI. All hardware is working perfect, except touchscreen and TB3. Thunderbolt is working but hotplug isnt and when i opened system report, i couldnt see any thunderbolt device (hotplug or not). I attached my debug file. Thank you all for efforts. debug_1488.zip
  3. Has anyone successfully installed Sierra or High Sierra on a 2 in 1 xps system? just wondering if it can be done before i start messing with the Bios. Thanks in advance!
  4. Hello guys, I try to install El Capitan (yes I know Sierra's been released already) on my Dell XPS M1210. The machine rocks: - a Core2duo T5500 - 1GB of RAM (yet to be upgraded to 4GB) - Intel 945GM graphics (good ol' Intel GMA) - a 120GB SSD I tried this guide, because I figured the D630 and the M1210 are somewhat similar under the hood(?): https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8645-dell-latitude-d630-with-core2duo-and-nvidia-quadro-nvs-135m-el-capitansierra/ This way it hangs at "[begin PCI configuration]" (or didn't I just wait long enough?) I look forward to hearing
  5. Hi, I am wondering if it is possible to install OS X El Capitain on a Dell XPS L502X. Here are the system spec : i7-2670QM 8GB Ram Intel HD Graphics 3000 NVIDIA GeForce GT 540M I have access to a Mac. I want to install Mac on a different hard drive, ready for this. I also want to keep Windows on my main drive. Thanks
  6. Hi, I have a Dell XPS 9530 which I am trying to install Mavericks on. The main laptop specifications are: Intel i7 4712-HQ processor Intel Lynx Point HM87 3200x1800 Synaptics Touchscreen Intel Graphics 4600 HD Nvidia GT-750M dedicated graphics RealTek ALC (HWID 10EC 0668) Intel AC-7260 (M.2 NGFF form factor) Now I know that the Intel wifi card is unsupported in OS X, but I have a Realtek Wifi USB stick which works. So far I have been following the guide for the Dell Inspiron 3x37-5x37-7x37 Clover Installation. I followed the instructions all the way up to the completion of the
×
×
  • Create New...