Jump to content
Aflah

USB Ports not working after updating to 10.13.4 from 10.13

Recommended Posts

I was having 10.13 with working usb ports. But after installing 10.13.4 combo update usb ports are not working anymore. But 10.13 installed on another partition still working fine with working usb port (both are using same efi folder). 

 

I tried installing usbinjectall.kext no success. I added AppleUsbxhcipci .kext patch in kextstopatch (even though i dont have a AppleUsbxhcipci.kext in S/L/E )

 

Any help will be appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a specific USBInjectAll.kext for 10.13.4 ? or can i use the same file used for 10.13 ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

so9z6w.jpg

 

i added the line to kextstopatch as in image. Still its not working. I have UsbInjectAll.kext in S/L/E 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Jake Lo Yes i have installed the voodoHDA audio kext after update. so the kext utility has updated the cache before installation. I am attaching my folder contents and clover patches in an image. am i missing any kexts..?

 

 

is there any other procedure to manually repair permissions?

IMG_20180513_005702.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×