Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'update'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 6 results

  1. I was having 10.13 with working usb ports. But after installing 10.13.4 combo update usb ports are not working anymore. But 10.13 installed on another partition still working fine with working usb port (both are using same efi folder). I tried installing usbinjectall.kext no success. I added AppleUsbxhcipci .kext patch in kextstopatch (even though i dont have a AppleUsbxhcipci.kext in S/L/E ) Any help will be appreciated
  2. I using hackintoshzone tool to install Mac Sierra on my Dell N7447 i7-4720HQ, and after this I was do all think to make my Dell work properly well, like install kext patch DSDT using MacASL. After this my Dell work semi Mac, like have battery percent, can use bluetooth and airdrop because I change my wifi card to Broadcom, I so confuse about update to High Sierra because, onetime I try it and it break my Mac system, can any one help me with this problem here is all my clover(native 4439) and information, After all, sorry for my bad in using English, thanks
  3. Hello every one, thanks for this great forum! I have a problem, Soon there will be release of a new program which requires OSX 10.11.6 at least! Curenntly I am running Mavericks on Dell 6430 with i7 3740HQ 256 SSD, Optimus Enabled, Bios 11, AHCL enabled, I stll have a bootable USB with my instalation to Mavericks, I used myhack to do it from that topic : https://osxlatitude.com/index.php?/topic/7268-dell-latitude-e6430e6530-with-optimus-enabled/&do=findComment&comment=43169 with little updates from other topics. I have WI FI compatible, the only things that do not works are HDMI, Bluetooth and Card reader... My question is: Is it possible to upgrade Mavericks to the system at least 10.10.6? I heard that other OSX works slower than Mavericks, I do not feel a need to do it but new software is pushing me to do that, is it true? Which is best option? I forget to mention I would like to keep my programs and data, I saw somebody done it straight from Apple store but it was PC case. I love Mavericks but need to move futher ;/. Thank you in advance!
  4. Will updating my E7440's BIOS to the latest version (A20) cause any issues when updating to macOS Sierra?
  5. dunnahemanth

    Help Me regarding Mac OS X Update

    I have a Hackintosh Mac I have installed Mavericks 10.9 using myhack and made minimum backup of all the files in /System/Library/Extensions and /Extra to my USB Installer later i updated it with 10.9.5 combo update now i cannot able to boot my mac. Can anyone please help me how to use the terminal app and its commands to replace /System/Library/Extensions and /Extra using USB Installer Please...
  6. Hi guys! I already asked that in another thread but nobody seems to check that one. I had a flawless working E6410 with 10.9.0 and did an update to 10.9.1 via AppStore without any issues. So I did to 10.9.2 too, but since then I get the KP on normal boot. I can boot to safe mode but anything else gets me to the KP. Anyone any suggestions? I would appreciate!
×