Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'DVI'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Others
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, R&D
    • Hardware technical information
    • R&D
    • Compatibility Query

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 3 results

  1. I have a Dell E6430 running El Capitan 10.11.3. My laptop has the Intel HD4000 and Nvidia NVS5200 cards. I do not get any video output on external monitors using VGA, DVI, HDMI or Display port. For the DVI and DP I'm using the Dell E series port replicator plus. For the HDMI and VGA I just plug into the laptop ports. VGA and DVI worked when I had Mountain Lion 10.8.4 installed on the laptop but when I upgraded to El Capitan I can't get it working again. I don't think I tried HDMI or DP when I had mountain Lion installed so I'm not sure if those worked or not. I did a fresh El Cap
  2. Good night guys. I have a problem in Yosemite 10.10.2 in my HDMI output, when I connect the Win 8.1 or the Mavericks who had before that instação displayed HDMI on TV now only displays as DVI, HDMI before the audio did not work because I was using VoodooHDA more now that I could configure my AppleHDA for Conexant 20672 SmartAudio HD'm having this problem with HDMI and can not even test if my external audio is working: Detail that before did not apply at Clover Patch for my HDMI work, just installed the AppleIntelFramebufferCapri that comes in the latest Vietnam Tool and it worked using th
  3. Does the DVI port work for anyone running Snow Leopard or Lion on Dell D630 laptop in a dock? I can use the VGA port just fine but I cannot use the DVI port for another monitor. I have tried both - 10.6.8 as well as 10.7.5. Is there a fix for this?
×
×
  • Create New...