Jump to content

eraydin

Recommended Posts

Reuploaded ZIP on first post :)

Hello, rubabf, what did you actually fix in your last update (v2)? because I still didn't get any sound. Thanks and also my webcam still have a problem. Its gonna close in +-3 seconds and the back on again. Just sharing bug. are you or anyone have a solution? thanks

Link to comment
Share on other sites

Hello, rubabf, what did you actually fix in your last update (v2)? because I still didn't get any sound. Thanks and also my webcam still have a problem. Its gonna close in +-3 seconds and the back on again. Just sharing bug. are you or anyone have a solution? thanks

in last zip i put the correct applehda, if your sound dont work try to install those kext into S/L/E

Link to comment
Share on other sites

Reuploaded ZIP on first post :)

Thanks rubabf!!! now I have sound and everything work perfectly! I only changed smbios to macbook pro 6,1 for enable turboboost. I work in a table, without battery! Thanks!!!

 

Ahh!! Is posible that graphics acceleration don't work properly? I think that graphics go slowly than mavericks, for example changing to the next desktop pressing command + right arrow. 

Link to comment
Share on other sites

Thanks for your information rubabf, It worked like a charm now :) , maybe just a webcam still had a problem, or is it only me?

 
I had that problem yesterday, but with the V2 now everything works perfectly. 
The only thing that I have done is change the EFI Volume with the new rar, I reinstalled the AppleHDA and HDAenabler3 with kext wizard and repaired permisions/cache.
Also I deleted the Bluetooth Kext of my AR5B195, which gave me problems.
I restarted and sound/webcam were fine.
 
Thank you so much rubabf!!!
Link to comment
Share on other sites

 

 
I had that problem yesterday, but with the V2 now everything works perfectly. 
The only thing that I have done is change the EFI Volume with the new rar, I reinstalled the AppleHDA and HDAenabler3 with kext wizard and repaired permisions/cache.
Also I deleted the Bluetooth Kext of my AR5B195, which gave me problems.
I restarted and sound/webcam were fine.
 
Thank you so much rubabf!!!

 

Thank you for your information, everything is worked now! :D But can you give me the link of AR5B195 wifi kext for 10.10? because I used it too but still can't find it :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...