Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'E7240'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • E.D.P
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 3 results

  1. donaldant

    Thanks all !

    I realized osxlaittude at e7240 (High Sierra). Thank you, Hervé, Jake Lo and all of you. Without the help of everyone, it did not come true. (When I encountered trouble, I was able to solve with advice from Hervé, Jake Lo.Thank you once again. ) Thank you for everything from Japan.
  2. Mildly Confused

    E7240 10.11.6 No Audio or Facetime

    Hi everyone this is my first post here. Thanks to this excellent guide: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8506-dell-latitude-inspiron-el-capitan-clover-guide/ (and a little bit of my own intuition). I was able to install OS X 10.11.6 El Capitan on my Dell Latitude E7240 but im having a couple of issues. Audio or sound is not working whatsoever. When I go to the input and output sound settings they both say no devices (even when I plug in headphones. Facetime wont work. It opens and the webcam works, but when I sign in I get a message saying "You cannot sign into FaceTime on this Mac at this time." iMessage is not working either. I just realized but I believe it was working fine when I first installed OS X (Its not so important as I dont have an iPhone anyways) I as going to say sleep when I shut the lid, but now it looks like its fine. I am sure there is a way to repair these because people online have posted having a perfect system with the E7240 but I just can't seem to get these to work. Please help if you have any ideas, it is very similar to a Dell E7440. Thanks in advance
  3. I followed the Dell Latitude El Capitan Clover Guide (fresh install of 10.11.4 with E7440 spec) - right after step 13 of Install OS X El Capitan, I got kernel panic and the syetem reboots. Screen shot attached. I have tried reinstalling three times just in case I missed some important step (and subsequently update my BIOS from A12 to A17). But I got the same kernel panic every time. My system spec: Latitude E7240, BIOS A17 i7-4600u 2.1GHz 8GB DDR3L Intel HD 4400, 1366x768 (non-touch) Intel AC7260+BT I tried using cpus=1 at the first installation, and it went on to complete the installation. But I had no sound (no output device), and the mouse pointer stopped responding to the touchpad, And I got a virtual drive mounted (seemed to be the mirror image) instead of the physical internal SSD. It feels like I am opening up another can of worms. So I abandoned that route. How can I fix this??? Update: Incorporating the fixes in 1 & 2 into bootpak solved the kp issue. Fresh installation was a straight through. Now running 10.11.4 on E7240. Some tweaks: powerd failure https://osxlatitude.com/index.php?/topic/8922-solved-e7240-10114-fresh-install-boot-problem-kernel-panic/?p=59260 Cheers
×