Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'error'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 8 results

  1. Hello, I have recently purchased HP Pavilion 15 dk-0197tx. I’m trying to install macOS Catalina. I have prepared several installers in the past so I’m able to create this one fairly easily. The only thing I changed is instead of VoooDoo PS2 Controller I need to use ELAN TouchPad controller. But upon booting from Usb I encountered this error. Apparently there are a couple of errors starting from “Failed to load executable for kext xxxx”. Any help will be highly appreciated.
  2. Hi guys, this is my first try to install Sierra on my Dell Precision m6800, but I can't find a solution to this problem (see the attached screenshot). It appears some minutes after choosing the disk. I tried with both of my two SSD drives, correctly formatted. I don't know how to do to fix this... Can you help me please? Thank you!!!
  3. Model: Dell E6220 i7-2620m, 8GB ram, Intel HD 3000 I'm currently following pafkata's guide on running sierra on my e6220 using clover: https://osxlatitude.com/index.php?/topic/9383-dell-e6220-i7-2620m-clover-detailed-guide/ Everything works until the very end of the macOS installer where I get the error "building boot caches on boot helper partition failed". I have tried booting into the SSD anyway but get a boot0af error. Does anyone know how I can resolve this issue? (P.S this is the first time installing Mac on this laptop) Thank you.
  4. While following https://osxlatitude.com/index.php?/topic/7376-dell-latitude-e6410-yosemite-nvidiaintel/I encountered the following error (see attached). Please let me know how i can fix this
  5. Hi all I have a problem with Mac os x 10.6.2 by Hazard (support AMD) on my Eee Pc 1015BX (amd C-50 and 1gb ram.... too slow for new windows).... I have successfully installed with following bootflags: cpus=1 busratio=18 maxmem=1024 arch=i386 -v -f -x (I don't need graphics resolution change because Eee pc is small laptop and minimal resolution fit perfectly) But I stuck when I am normaly booting :-/ and I have tried same bootflags and some others like -s or GraphicsEnabler=No.... Every time I get stuck in same screen :-/ Every time I see this: Panic (cpu 0 caller 0x2a76e6) "version mis-match between Kernel and CPU PM"@.....and some long text..... Then I have there: Kernel Extensions in backtrace (with dependencies): Sk.triaxis.kext.SleepEnabler(1.0.1)@0x1786f000->0x17870fff BSD process name corresponding to current thread: Unknown Mac OS version: Not yet set kernel version: Darwin Kernel Version 10.0.0: Fri Jul 31 22:47:34 PDT 2009; root:xnu-145.1.25~1/RELEASE_I386 system model name: MacPro2,1 (this is Fake ) System uptime in nanoseconds: 1814168 And then.... boot stuck.... for eternity :-/ I don't know what to do :-/
  6. Hello, I've created a Yosemite installation USB using Uni-Beast (f*ck sensored words). I'm booting the installation using the following flags: USBBusFix=Yes GraphicsEnabler=No -v -f It boots, but before the GUI should start, I'm getting a black screen. The USB stops loading screen, I've been waiting for about 10 minutes. Unfortunately I can't show you any errors because the black screen is just "showing" too fast. Could anyone help me with this? Thank you!
  7. I have a Dell Latitude D630 with NVidia graphics. It has a Core 2 Duo and NVidia Quadro NVS 135m. I followed the guide on this site. I created the flash drive with myHack. I installed the extra folder on the flash drive. I booted the flash drive on my Dell. Installed OS X Mavericks. At the end of the install it asked for the extra folder, I chose the extra folder from the flash drive. I boot into the Mavericks on my HDD. I set every thing up. Everything works fine up to this point. Here's when it goes bad: I install EDP and choose my model then click build. I downloads everything. Installs everything. I reboot. after the bios it shows the boot loader. It tries to boot into the Mac HDD and it can't. It say boot error. It can't get passed the boot loader. I tried two different HDD's they both give me the same error. This worked fine with the old version of EDP. I started to give me problems with the new EDP. It works fine with Snow Leopard and Lion. I get this error with Maverick's and Mountain Lion. I never got this error with the old EDP. I wish they never changed it. What can I do?
  8. Extra Folders for Dell Latitude D630 with Nvidia Graphics are down. I tried to download the Lion, Mountain Lion, Mavericks, and Yosemite extra folder and when I Click on the link is bring be to the error page. I really appreciate your work. You are very good at what you do. Thank You!
×
×
  • Create New...