Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'EFI'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Articles
  • Guides
  • News
  • OSXL

Forums

  • OSXLatitude
    • Announcements & News
    • Feedback
    • The Archive
    • Team blogs
  • OS X Installation Guides
    • Asus
    • Acer
    • Dell
    • HP
    • Samsung
    • Lenovo
    • Gigabyte
    • Toshiba
    • Others
  • Help and Support
    • FAQs & Tutorials
    • Dell Systems
    • Acer Systems
    • Asus Systems
    • HP Systems
    • Lenovo systems
    • Samsung Systems
    • Toshiba systems
    • Intel-based Systems
    • AMD-based Systems
    • Software matters or issues
    • macOS previews (dev & public beta)
  • Technical Information, Projects and other Research & Development,
    • Hardware technical information
    • Projects
    • Other Research
    • Compatibility Query
  • Linux & ChromeOS
    • ChromeOS
  • E.D.P (Limited Read-Only access)
    • About EDP
    • Issues and bugs
    • Models under research for EDP
    • EDP Development

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Twitter


FaceBook


GitHub


Location


Interests

Found 6 results

  1. Hello, I have a dell optiplex 3010 SFF with an i5 processor (upgraded) and an Nvidia GTX 1050 ti graphics card. I was able to install High Sierra with a working EFI, but I would like to know if anyone was able to make this configuration work on Catalina 10.15. My current EFI does not allow me to start on Catalina and if someone has an EFI working for Catalina I'm very interested. I can upload my EFI High Sierra if needed. Thank you in advance for your help and for all the resources in this forum.
  2. Hey, that is me again Trying to install Vanille Hackintosh through another Mac and i am getting this error [Photo] PC Specs: E6530 | I5 3230M | AR9281 | 8GB | 850EVO | HD 4000 | NVS 5200 (ACPI Disabled) | Boot Args: keepsyms=1 debug=0x100 -xcpm -v Kexts: Downloaded from CloverCFG | AppleALC | FakeSMC and fork of kexts | IntelMausi | Lilu | USBInjectAll | WhateverGreen | I dont need other kext right now, because i just want to install it and configure it after Cant find any solution in Google My fresh EFI with ivy Config and some kexts: EFI.zip Sorry and Thanks for wasting your time on this
  3. Hello, anyone have working folder EFI to used with Clover to Dell E5470. I have one config, but dosen't work: - black screeen after sleep -touch pad geastures -fn keys I tryed fix it lookign solution, but i don't have effect, so i ask about working config.
  4. Am already using Mojave in my laptop. I Tried to update to Catalina, installation completed successfully but graphics acceleration and trackpad is not working. I think am messing up with my EFI. Please help me in this
  5. So I was trying to follow the guide provided on these forums, however, I hit a snag when trying to download the Bootpack for my laptop. Every thing I have read states to just use the file for the Dell E7440, however, when I follow the guide here and try to download the file for my processor model it says the attachment is unavailable. I found another EFI folder, but can't get the sound working so I was hoping someone here might be able to help me track down the correct Bootpack. Any help would be greatly appreciated.
  6. How could I install Clover on a HDD or SSD via legacy mode without the installer (the manual way)? Is that possible? I have an EFI folder already.
×
×
  • Create New...